keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Välipäivä

Yöllä tuli herättyä jokunen kerta, kun naapurin kumivene vienosti kosketteli Naminamin kylkeä juuri keulahytin kohdalla. Erään kerran, jokunen vuosi sitten, meidänkin kumivene tökki naapurivenettä, mutta se oli silkka unohdus; tässä oli kyse väärään paikkaan sidotusta kumiveneestä.

Päivän mittaan veneitä lähti ja yksi uusi myös saapui. S/y Annina irtaantui ennen puoltapäivää. Autoimme heidät lähtemään ja vilkutimme laiturilta.

Iltapäivällä oli vuorossa treeniä. Anun kanssa juostiin urheilukentälle ja Linnea pyöräili. Ensin rantalentistä ja sitten lihaskuntotreenit. Anu ja Linnea jäivät vielä juoksemaan vetoja, kun Tuomas lähti juoksemaan kohti Simskälötä. Liikkumisen jälkeen tuntui hyvältä laskeutua veneen perästä uimaan. Oli taas kuin uusi ihminen.

Laiturilla ja satamassa järjestetään keskiviikkoiltana äkta bryggdans, joten irtaannumme ennen puoltapäivää, ja siksikin, että laituri on varattu juhlavieraille puoliltapäivin eteenpäin. Tanssi-intoinen voisi toki jäädä lahdelle ankkuriin ja soudella tanssikengät taskussa rannalle, mutta ehkä me jatkamme matkaa...

Anni Blomqvist ja poikansa Bengt on haudattu Vårdön hautausmaalle.

Vårdön kirkon paanukatteen alla on tuohinen aluskate.

Anu ja Linnea ottivat koulumuseossa tuntumaa reilu 100 vuotta vanhaan luokkatilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti