keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Jurmo!

Tuuli oli yöllä kääntynyt länteen, kuten ennusteen mukaan pitikin. Suunnitteilla lyhyehkö päivämatka, joten ei pidetty kiirettä.

Purjeet nostettiin heti laiturista irtaantumisen jälkeen ja purjehdittiin leppoisassa sivutuulen eri variaatioissa hyvää kyytiä kohti etelää. Pikkuinen Heline jäi melkein kaikkien veneiden kyydistä mutta tänään Naminami jätti useimmat kanssaveneilijät taakseen. Hanse 40:ssä vedettiin genuakin esille, kun menimme ohi, mutta sepä ei genuankaan turvin päässyt ohi vaan kitkutteli rinnalla ainakin pari mailia. Pientä eroa tuli suuntaan ja toiseen, kunnes reittimme erosivat.

Jurmoon saavuttiin puoli viideltä. Satamassa oli yllättävän vähän veneitä. Pengerpaikoillakin vain yksi vene. Illan mittaan tuli muutama vene lisää mutta heinäkuun illaksi veneitä oli tosi vähän. No, eipä haitannut. Saunoimme, söimme ja leivoimme muffineita. Liikunta jää huomiselle.2 kommenttia:

  1. Onpas kaunista! Omaan lomaan vielä yli viikko aikaa. Ei millään meinaa jaksaa enää odotella. Mukavia tuulia ja aurinkoisia päivä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kaunistahan täällä on aina. Mukavaa loman alkua ja hyviä tuulia myös teille.

    VastaaPoista