perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sittenkin päivä Boxössä

Ei ole ollenkaan hullumpaa herätä kurkien huutoon. Eikä sekään suoranaisesti harmita, että aamulla voi tepastella kannella pelkät kalsarit jalassa.

Vielä aamupalan laiton kynnyksellä oltiin varmoja, että päivän ykkösasia on uuden kaasupullon hankinta mutta toisin kävi. Tuntui ruhtinaalliselta saada sittenkin aamupalalla kahvia, vaikka illalla jo asennoitui kahvittomaan aamuun.

Kaasuasiat saatiin siis kuntoon, vaikkei ihan säädösten mukaisesti. Olisikin toivottavaa, että uudelleentäytön yhteydessä pullot tarkastettaisiin muutenkin kelvollisiksi kuin vain koeponnistuksen ja ulkonäön suhteen.

Anu ja Linnea keräsivät Boxön metsistä litran verran mustikoita. Niitä sopi syödä savustettujen ahvenien ja uusien perunoiden jälkiruoaksi. Tuomas huolsi venettä ja kävi ottamassa kuvia räjäytetystä linnoituksesta. On sääli, että venäläiset tuhosivat linnakkeensa niin totaalisesti, että jäljellä ei ole kuin valtavia betoni- ja kivimöhkäleitä. Kasarmirakennuksista näkyy vain perustuksia. Rautatien pohjan voi maastosta erottaa mutta kaiken hyödynnettävän ovat venäläiset vieneet mennessään.

Illalla lahteen jäi purjevene ankkuriin. Olisi ehkä tullut laituriin mutta ei tohtinut, kun olimme tässä. Mies tuli kuitenkin kumiveneellä saarelle ja kävi kävelemässä linnoituksella ja luolalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti