keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kohti pohjoista

Leppoisa jutustelu S/y Un3lman (ei ole kirjoitusvirhettä) miehistön kanssa, sitten ankkuri ylös ja väylää pohjoiseen. Getan suuntaan vievällä väylällä alkoi tuuli heiketä ja hetken satoikin. Sitten tuuli moinasi lähes kokonaan. Vauhti putosi alle solmuun, mutta meillä ei ollut kiire. Sinnikkäästi pidimme purjeet ylhäällä ja palkinnoksi siitä pääsimme lopun taas ihan kelvollisella vauhdilla ja laskimme purjeet aivan Saltvikin Hamnsundetin edustalla.

Olimme laiturin toinen vierasvene. Illan mittaan veneitä tuli toki lisää mutta mikään ylikansoitettu paikka satama ei varmaan koskaan ole. Palveluita löytyy mutta glamour puuttuu, ja paikalliset tuovat satamaan enemmän eloa kuin vierasveneilijät.

Iltapuolella Anu kävi juoksemassa ja Tuomas, Linnea ja Eppu kumiveneellä Boxön synkällä saarella. Sauna kruunasi rennon päivän, vaikka kokemus ei saunaentusiastin listan kärkipäähän mennytkään. Tosin missään ei pääse näin edullisesti saunomaan: 5 € / tunti.

Sadekuuro ei yllättänyt, kun sen saapumisen näki jo kaukaa.

Pari muutakin purjehtijaa oli päättänyt, että konetta ei käynnistetä vaikka tulisi pläkä.

Eppu ja Linnea Boxön saaren rannalla.

Kenguru... eiku Eppu loikkaa.

1 kommentti:

  1. 16.7.2014 Olipa mukava yllätys huomata kuvista löytyy vanha veneemme Jasmine, joka lipuu kuvassa taustalla. Kiva sattuma huomata se täällä. Olisipa jo kesä...
    https://aikaapurjehdukselle.blogspot.com

    VastaaPoista