maanantai 25. toukokuuta 2015

Päivä Katanpäässä

Kello herätti aikaisin merkiten merelle lähtöä. Ei lähdetty vaan jäätiin päiväksi järjestämään tavaroita ja ulkoilemaan. Tuulinen päivä olisi kyllä ollut mutta toisaalta oli hyvä saada roinat järjestykseen.

Käytiin kävelemässä Lypyrtin pohjoista rantaa. Läheltä liippasi, ettei Eppu olisi saanut kyyn hampaita lihaansa. Hyppäsi refleksinomaisesti ilmaan, tuijotti hyökkäysvalmista kyytä tovin ja loikki sitten etäämmälle. Mainittakoon, että alla olevissa kuvissa esiintyvä kärmes ei ole kyseinen kyy eikä kyy lainkaan vaan rantakäärme. Lisäksi nähtiin sisilisko ja kolme valkohäntäkaurista.

Iltapalakaloja yritettiin pieni hetki mato-ongen, virvelin ja pilkin voimalla mutta saalis jäi aika laihaksi, vaikka lajikirjo olikin saatujen yksilöiden määrän nähden laaja: ahvenia, särkiä ja silakoita.

Ihan täydellisesti ei vielä ole päästy lomalle, Tuomas kun joutui vielä hoitelemaan työasioita sekä Wilman että puhelimen voimin.

Yön kanssamme laiturissa olleet moottorivene ja purjevene lähtivät päivän mittaan, ja me jäimme toiseksi yöksi ainoana veneenä. Rauha oli rikkumaton. Iltapäivällä yksi moottorivene käväisi laiturissa mutta eipä siitäkään rauhanhäiritsijäksi ollut.

Katanpään (Lypyrtin) pohjoisrantaa

Rantakäärme uimasillaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti